Samarbete

Vi samarbetar främst med lokala företag. Ett medvetet val för service, kostnader och miljön.

Blommor

Vi samarbetar med samtliga blomsterhandlare på orten tackvare god erfarenhet av dessa. Valet av blomsterhandel görs av varje kund.

Minnesstunder

Att efter begravningen ha en minnesstund är vanligt. Oavsett om ni väljer att vara hemma eller i någon annan lokal så samarbetar vi med de som ställer upp och ordnar och finns i Piteå. Är begravningen och minnesstunden på annan ort hjälper vi till med att hitta vem som hjälper er.

Gravstenar

Löbe Granit i Holmsund har kunskap, erfarenhet & kvalitet som sina ledord. Vi värnar om tradition och kontinuitet och har omsorgsfullt fört vidare vårt unika hantverkskunnande genom tre generationer samt Piteå Älvdals stenhuggeri i Öjebyn som sköter om alla monteringar av nya stenar samt inskriptioner och renoveringar av befintliga stenar.

Norrsten i Burträsk är ett familjeföretag som tillverkar ett stort antal produkter inom sten för att möta olika behov hos våra kunder. Från första utkast till den slutliga kvalitetskontrollen är vårt mål att tillverka produkter som är både pålitliga och exceptionella. Vi är stolta över att vårt namn har blivit ett av de mer välkända namnen i branschen i Norrland.

Borgerliga begravningar

Per-Erik Sortti, Jan Lundquist (Familjeredaktör på PT) och Nina Sandell är några av de vi anlitar som  borgelig officiant.

Kistor och urnor

Fredahl Rydéns har en vision om ett samhälle där begravningar är självklara och viktiga högtider för att hjälpa oss att hedra minnen. Som ett led i den visionen tillverkar och säljer vi begravningsprodukter av högsta kvalité.