Familjejuridik

Oavsett var i livet du står berörs din vardag av juridiska frågor. I många av dessa kan du få hjälp hos oss. Allt sedan 2006 har vi egen juridisk verksamhet. Monica Lindquist har genomgått SBF:s grundläggande utbildning för att kunna utföra bouppteckningar. Vid mer komplicerade ärenden anlitar vi en extern juridikbyrå för att på ett säkert och tryggt sätt veta att handläggningen går rätt till.

Dokumentbevakning

Underlätta för dina anhöriga. En garanti för att dina önskemål alltid kommer fram, oavsett var i landet du bor. För en engångskostnad på 1 250 kr förvaras testamente och övriga dokument i original.

Om du bara vill förvara Livsarkivet kostar det inget att förvara hos oss. Fyll i Livsarkivet digitalt i vårt lokala livsarkiv här: https://pitea.livsarkivet.se/

Sekretess

Begravningsbyrån har tystnadsplikt och lämnar därför ej ut uppgifter om vare sig innehåll eller förekomst av Livsarkiv eller andra bevakade dokument, under dokumentsägarens livstid. Varje dokumentägare tilldelas en personlig kod som säkerställer att endast den samma har tillgång till de förvarade dokumenten.